KajsNatur – Sommerfugle, Butterflies

Kontakt

Kaj DahlDenne private hjemmeside er ment som en hjælp til artsbestemmelse af  danske og europæiske dagsommerfugle via mine egne fotos, samt en kort beskrivelse af hver sommerfugl.

Jeg vil gerne dele mine billeder med andre sommerfugleinteresserede.
Herudover håber jeg at billederne af de flotte sommerfugle giver inspiration til andre natur- og haveinteresserede – så du kan sætte navn på de “flyvende blomster”.
Kendskab øger naturoplevelserne – uanset om det er i din egen have eller i Alperne.

I højre sidebar har jeg delt nogle af mine rejseoplevelser – her kan du eventuelt hente inspiration til gode sommerfuglelokaliteter – primært i Europa. (På smartphones og tablets finder du rejseoplevelserne nedenfor)

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at skrive på min blok. Du er også velkommen til at kontakte mig på mail: kaj-dahl@private.dk

4 tanker på “Kontakt

 1. kaj møldrup christensen

  Sommerfugle-beskrivelse fra 1885
  Jeg sidder her med en lille interessant bog om “Danske Sommerfugle” fra 1885. Den er skrevet af lærer Severin Petersen, Slotsbjergby, og rummer på de 102 sider foruden beskrivelser 52 tegninger.

  Bogen er udgivet Ved Udvalget for Folkeoplysningens fremme og I kommission hos CGE Gad, København.

  1. KajsNatur Indlægs forfatter

   Interessant med disse gamle fagbøger. Lorents Christian Severin Petersen var en kendt dansk botaniker, lærer og forfatter som levede fra 1840 til 1929.

  1. admin Indlægs forfatter

   Jep – det er ret fedt, at kunne følge med på tæt hold uden at forstyrre ørnene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *